Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht of een vacature plaatsen voor trainers.
Alle trainers met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainingsacteurs worden gezien als spam en worden direct verwijderd. Workshops of trainingen voor trainingsacteurs kunt u aanmelden via de workshoppagina.

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 13 openstaande oproepen en voor meer dan 33 opdrachten is inmiddels een trainer gevonden!

trainer met commercieel en maatschappelijke interesse g..

Tilburg

Voor onze training Sales is Mensenwerk zijn wij op zoek naar een trainer die kan ondersteunen in ons aanbod. De training richt zich op jongvolwassenen in de r..

Bekijk details

Vacature Trainer WRKZONE

WRKZONE is een erkend re-integratiebedrijf en is in het bezit van het Blik op Werk-certificaat en met onze registratie bij het CRKBO zijn wij een erkende ople..

Bekijk details

Gastdocenten Veilig verkeer

Ochtend | Randstad

VVN zoekt gastdocenten om les te geven op basischolen. Je kunt zelf aangeven wanneer je kunt werken en hoevaak. Ben jij een energieke zzp-er die graag voor de..

Bekijk details

Trainingsacteurs in opleiding aangeboden

Almere en omgeving

De MBO opleiding artiest/acteur geeft aan een groep studenten een keuzedeel trainingsacteren. Om hun examen te behalen moeten de acteurs een trainingsactee..

Bekijk details

Academische trainers gezocht (zzp)

ElroyCOM Training blijft groeien en zoekt ervaren trainers die de academische wereld goed kennen, om op te nemen in onze pool van freelance trainers. We zoeke..

Bekijk details

Boekentips

Tip voor een ieder die zich bezighoudt met het begeleiden van conflicten in teams: Groepsmediation, dynamiek, procesontwerp en werkvormen, door Thiebout, Van..

Bekijk details
46 berichten gevonden | Pagina 2 van 8