Over ons

Wij zijn twee trainingprofessionals die werkzaam zijn als trainer, coach en trainingsacteur. We hebben een grote liefde voor ons vak en wij zijn al jaren werkzaam als zelfstandig ondernemer in de trainingswereld.

Al pratend en discussiërend over ons vak kwamen wij tot de conclusie dat onze sector voor een grote deel bestaat uit een verzameling van zzp-ers. Maar het ontbreekt aan een goed, inzichtelijk en gratis ontmoetingsplatform waar vraag en aanbod zelf bij elkaar kunnen komen. Een platform voor opdrachtgevers waar zijzelf online en inzichtelijk uit het aanbod van zelfstandige trainers/trainingsacteurs/coaches kunnen selecteren, en opdrachten kunnen plaatsen.

Dit idee is ontstaan vanuit ideële drijfveren en passie voor ons vak. Vanuit deze overtuiging zijn we daarom ook trots op het kosteloze karakter van Trainingsacteursgezocht.nl, Trainersgezocht.nl en Coachesgezocht.nl.

Wij hebben voor Trainersgezocht.nl de missie om alle professionele trainers van Nederland op één website inzichtelijk te krijgen. Daarbij willen wij bijdragen om de markt opener te maken en verder te professionaliseren.

TRAINERSGEZOCHT.NL
Het professionele online platform voor trainers en opdrachtgevers
WAAR PASSIE EN PROFESSIE SAMENKOMEN

Wilt u meer weten?
Via het contactformulier kunt u vragen stellen over de website. Ook als u aanvullingen of verbeteringen heeft, horen wij dat heel graag.

Professionalsgezocht.nl
IBAN NL20RABO0195219082

Trainer?

Registreer nu gratis en profiteer van de voordelen:

 • GRATIS ONLINE VINDBAAR
  Maak jezelf online vindbaar voor opdrachtgevers
 • GRATIS AANBOD VAN OPDRACHTEN
  Reageer op aangeboden opdrachten
 • GRATIS PROFESSIONEEL PROFIEL
  Profileer jezelf met specialismen, referenties, opleidingen en ervaringen.
 • GRATIS ONLINE PROMOTIE
  Deel eenvoudig je gegevens met opdrachtgevers zoals je beschikbaarheid, documenten en nog veel meer!
Registreer