Senior trainer/adviseur

Geplaatst op 05-02-2021

Ons team is op zoek naar een bevlogen collega voor de functie van:
SENIOR TRAINER & ADVISEUR
voor 32 - 36 uur per week

Onze missie
Wij trainen professionals, die tijdens het werk geconfronteerd kunnen worden met ingrijpende gebeurtenissen, om veerkrachtig te blijven. Wij verzorgen trainingen op het gebied van omgaan met agressie, stress, psychosociale hulpverlening, opvang en nazorg en het herkennen van compassiemoeheid. Dit doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals geüniformeerde diensten, luchtvaart, ministeries, GGD-en, gezondheidszorginstellingen en maatschappelijke organisaties.

Wat ga je doen?
Voor je eigen klantportfolio ben je verantwoordelijk voor acquisitie, relatiebeheer, organisatieadvies en het ontwerpen van trainingsprogramma’s op maat. Je bent gesprekspartner op strategisch niveau voor klanten (consultancy rol), maar kunt ook op praktisch niveau insteken. In deze dynamische functie ben je veel zelfstandig op pad om klantgesprekken te voeren en te trainen. In veel trainingen werk je samen met een professionele trainingsacteur en kom je in aanraking met uiteenlopende doelgroepen. In klantgesprekken adviseer je organisaties op het gebied van een gezond psychosociaal klimaat.

Als senior trainer adviseur ben je voor collega’s een sparringpartner op trainingsgebied en op acquisitiegebied. In het team is er een open sfeer, ontwikkelen we nieuwe producten en diensten, organiseren we deskundigheidsbijeenkomsten en intervisie.

Wie zoeken wij?
Ben jij een echte team-player die ervan houdt te sparren? Ben jij verbindend én authentiek? Heb je een kleurrijke persoonlijkheid? Heb je een duidelijke visie voor ogen waarmee je weet te overtuigen? Zijn jouw ideeën prikkelend en soms zelfs wat tegendraads? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Je bent een open en betrokken sparringpartner met een eigen visie, met ervaring en vaardigheden die ons team verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast beschik je over:
  • WO-opleidingsniveau in Psychologie
  • Trainersopleiding of minimaal 5 jaar trainerservaring
  • Kennis en/of ervaring in het geven van trainingen omtrent omgaan met agressie, opvang en nazorg en omgaan met stress en compassiemoeheid is een pré.
  • Acquisitievaardigheden en vaardigheden op het gebied van relatiebeheer.
  • Vaardigheden om een gesprekspartner op strategisch niveau bij klanten te zijn.
Wat bieden wij je?
  • Jaarcontract, met daarna de intentie tot vast contract (voor onbepaalde tijd).
  • Salariëring vindt plaats volgens de FWG-salarisstructuur, de functie is ingedeeld in functiegroep FWG 65.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao-GGZ.
  • Een leuk team met enthousiaste professionals.
Interesse?
Kijk op www.ivp.nl voor meer informatie over onze kracht en onze opdrachtgevers.
Als je meer wilt weten over de vacature, ben je welkom contact op te nemen met degene die leiding geeft aan de afdeling Training & Advies, Willeke Kuijpers via w.kuijpers@ivp.nl.

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de gestelde eisen? Reageer dan onderaan deze oproep via “Solliciteer” (je wordt dan doorverwezen naar de juiste webpagina op werkenbij.arq.org). Naast een CV ontvangen wij graag een motivatie waarom je bij ARQ IVP wilt werken.
Sollicitaties die via de e-mail binnen komen, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

ARQ IVP & ARQ
ARQ IVP is een partner van ARQ Nationaal Psychotraumacentrum; een groep van organisaties die zich bezighoudt met de gevolgen van ingrijpende gebeurtenissen op mensen en hun omgeving. ARQ IVP biedt al meer dan 30 jaar opvang, therapie, crisisondersteuning, training & opleiding, coaching, advies en voorlichting aan bedrijven, organisaties en overheden in heel Nederland en soms daarbuiten.

Bij ARQ IVP vinden wij het belangrijk dat professionals na het meemaken van een ingrijpende gebeurtenis zo goed mogelijk ondersteund worden bij een gezonde verwerking. ARQ IVP bestaat uit zo’n 20 medewerkers en kenmerkt zich door openheid, transparantie, autonomie en een platte organisatiestructuur. We werken nauw samen met de collega’s van ARQ Kenniscentrum Impact van Rampen en Crises en vormen met elkaar een groot team.

Een kijkje achter de schermen
Om een gevoel te krijgen bij het werk en de sfeer, volgt hieronder een kort interview met Daniëlle Stegeman, trainer/adviseur bij ARQ IVP sinds 2018.

"Ik heb ervaring in de forensische psychiatrische sector waar ik als psycholoog heb gewerkt. Ruim 4 jaar geleden ben ik de trainingswereld ingerold toen ik verhuisde naar het buitenland. In Hong Kong heb ik eigen bedrijf opgezet waarmee ik training en coaching voor diverse organisaties verzorgde.

Toen ik een jaar geleden naar Nederland terugkeerde, stuitte ik bij toeval op de vacature van ARQ IVP. Ze zochten een trainer & adviseur met een achtergrond in psychologie én trainerservaring: dat klikte direct. Dat, in combinatie met de maatschappelijke relevantie van de onderwerpen van de trainingen, is mij op het lijf geschreven.

Ik voelde mij meteen thuis in het team en ga met plezier naar mijn werk. Wat de baan voor mij zo leuk maakt, is de afwisseling: de ene keer help ik zorgprofessionals hun eigen grenzen ten aanzien van agressieve cliënten te herkennen, een andere keer leer ik leidinggevenden van een grote supermarktketen hoe zij hun medewerkers zo goed mogelijk kunnen opvangen na een incident.

Ik vind het zowel uitdagend als inspirerend om verschillende trainingen op maat te ontwikkelen voor uiteenlopende doelgroepen en organisaties. Zo ben ik momenteel bezig een nieuw account op te zetten, waarbij ik voor ruim 20 klanten trainingen ontwikkel op het gebied van psychosociale hulpverlening tijdens rampen en crises. Ik krijg veel autonomie om modules te ontwerpen naar eigen inzicht en ervaring. Ontzettend mooi om op deze manier bij te kunnen dragen aan het vergroten van de mentale weerbaarheid van professionals."


SOLLICITEERLeden met een Premium Account ontvangen automatisch een email wanneer een nieuwe opdracht op de Marktplaats geplaatst wordt.

Reageer op dit bericht

Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren op dit bericht. Log in

Heb je geen account?
Meld je dan nu aan!