NOBTRA.LIVE congres (+gratis ticket)

Geplaatst op 16-02-2022

Datum 08-04-2022 | Hele dag | Het Nationaal Militair Museum, Soest


Anders kijken, Anders leren
Op 8 april presenteert NOBTRA in samenwerking met Dutch Training Professionals het NOBTRA.LIVE congres in het Nationaal Militair Museum in Soest met een spectaculair programma wat je als training professional niet mag missen. Dit jaar doen we de naam écht eer aan door inderdaad LIVE te gaan.

Je wordt geïnspireerd door fantastische sprekers die je op onze speciale NOBTRA.LIVE website kunt bekijken. Je krijgt een schat aan inzichten en informatie over hoe je met een andere blik naar trainen kunt kijken. Daarnaast ga je van alles op trainingsgebied beleven op het belevingsplein, waarbij je nieuwe ideeën voor jouw trainingen op doet. Zo ga je op verschillende ruim opgezette plekken bijzondere ervaringen opdoen, zoals je droom waarmaken in 7 minuten, een boks sessie bijwonen, een zitzak gesprek voeren, bewegen in de bewegingsbreak, boeken ruilen op de boekenruilbeurs, een 10-minuten coachgesprek voeren en een zeepkist beklimmen.

> Je wordt geïnspireerd door fantastische sprekers, met als speciale gasten onze Trainer van het Jaar Mireille Ollivieira en NOBTRA Young Talent Award Suzanne Nieuwenhuijs-Mekking in een gezamenlijke sessie
> Je krijgt een schat aan inzichten en informatie over hoe je met een andere blik naar trainen kunt kijken.
> Je gaat van alles op trainingsgebied beleven op het belevingsplein, waarbij je nieuwe ideeën voor jouw trainingen op doet.

Wat hébben we het gemist om elkaar live te zien en te spreken, daarom is hier voldoende ruimte voor in ons programma. De presentatie is in de vertrouwde handen van Jeff Dadema en Harro Willemsen.

Wij kijken er al enorm naar uit om je te ontmoeten op 8 april, kom je ook?
Er is plaats voor 100 deelnemers op deze dag die geheel in het teken staat van trainen en opleiden. Meld je hieronder aan!

Anders kijken, anders trainen
Wanneer: 8 april 2022 live congres!
Programma: NOBTRA.LIVE website
Locatie: Het Nationaal Militair Museum in Soest
Tijd: 09.00 - 17:00
Prijs: 25 euro (excl. btw) voor NOBTRA leden en 75 euro (excl. btw) voor niet leden. Meld je dus snel aan

Ben je geen lid en wil je lid worden bij NOBTRA? Dan hebben wij een aantrekkelijke aanbieding!:
Voor 75 euro (excl. btw) wordt jij kennismakingslid én krijg je een ticket voor het evenement op 8 april.

AANMELDEN


Trainersgezocht.nl verloot 1 gratis ticket voor het NOBTRA.LIVE event:
reageer op dit bericht en wij laten zsm weten wie er gewonnen heeft


Leden met een Premium Account ontvangen automatisch een email wanneer een nieuwe opdracht op de Marktplaats geplaatst wordt.

Reageer op dit bericht

Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren op dit bericht. Log in

Heb je geen account?
Meld je dan nu aan!