Freelance Trainer Interviewvaardigheden

Geplaatst op 08-02-2023


Functieomschrijving

Wij zoeken jou als Freelance Trainer Interviewvaardigheden
Wij bij Transavia hechten waarde aan een goed gesprek. Ook als het gaat om een sollicitatiegesprek. We willen de juiste nieuwe collega selecteren en de kandidaat met een fijn gevoel naar huis laten gaan. Wat de uitkomst van het gesprek ook is. Maar, hoe doe je dat? Dat is nog niet zo éénvoudig als dat het misschien lijkt en vereist vaardigheden en oefening.
Vanuit Team Career Journey (onderdeel van P&O) willen we onze (hiring) managers/collega’s of eigenlijk iedereen die selectiegesprekken voert en hierin beter wil worden graag een training kunnen aanbieden. We hebben een training Interviewvaardigheden, gebaseerd op de STAR(R) methodiek en op maat gemaakt voor Transavia, beschikbaar die als basis kan dienen. Ook worden er rollenspellen in gedaan met een trainingsacteur. De STARR methodiek en het werken met een trainingsacteur willen we graag voortzetten. Verder is er uiteraard voldoende ruimte voor jouw eigen draai en inzichten.
We zoeken een enthousiaste freelance trainer die deze training graag bij ons komt verzorgen.

Wat houdt het in?
Je verzorgt de training interviewvaardigheden en brengt hiervoor een trainingsacteur mee. Wij zorgen voor enthousiaste deelnemers en plannen een dagdeel met je in. Het is op voorhand best lastig inschatten hoeveel trainingen er bijvoorbeeld op jaarbasis zullen plaatsvinden dus jouw flexibiliteit hierin is belangrijk (voorzichtige schatting is toch wel 10 per jaar?). De training vindt plaats bij ons op locatie (kantoor of in de Hangaar). Je wordt ingewerkt op de training zoals die eerder al bij Transavia gegeven is. Uiteraard blijft er genoeg ruimte voor jouw eigen inbreng, stijl en expertise. Samen komen we tot een optimaal product. Ook zaken als groepsgrootte etc. zijn in overleg te bepalen.


Functievereisten

Wie ben jij?
  • Ruime ervaring als trainer in interviewvaardigheden;
  • Achtergrond in recruitment, als recruiter werkzaam geweest;
  • Veel praktijkervaring opgedaan als interviewer in
  • sollicitatiegesprekken met verschillenden doelgroepen;
  • Je bent als freelancer in te huren;
  • Beschikt over eigen netwerk van trainingsacteurs.

Herken jij je in bovenstaand profiel en lijkt het je leuk om met ons in zee te gaan? Reageer dan direct door je CV achter te laten en een omschrijving te geven van wie je bent. Ook vinden we het prettig als je alvast een indicatie kunt geven van de kosten.
We gaan graag het gesprek met je aan en wie weet komen we tot een geweldige samenwerking! Vragen? Neem contact op met Berith Vermeeren, Team Career Journey via 06-28473969 of berith.vermeeren@transavia.com

Solliciteren
Om te solliciteren klik je op onderstaande link:
https://werkenbijtransavia.com/o/freelance-trainer-interviewvaardigheden/c/new


Leden met een Premium Account ontvangen automatisch een email wanneer een nieuwe opdracht op de Marktplaats geplaatst wordt.

Reageer op dit bericht

Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren op dit bericht. Log in

Heb je geen account?
Meld je dan nu aan!