Agressietrainer met management skills (32-40 uur/HBO)

Geplaatst op 22-06-2021

Risc & Fraud Investigations — Nieuw-Vennep

Functieomschrijving
Het Risc & Fraud Training Center heeft zich als trainingsbureau gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen op het gebied van criminaliteitspreventie. Wij zijn met name actief in de retailbranche, maar ook in de beveiligingsbranche, op luchthavens, de gezondheidszorg, gemeenten en diverse andere bedrijven en instellingen.

Wij zoeken
Door het geheel onverwacht wegvallen van onze trainer zoeken wij per direct een betrokken en ervaren trainer met HBO werk- en denkniveau die kennis van zaken heeft, zelfstandig kan opereren als criminaliteitspreventietrainer, leiding kan geven aan een pool van freelance medewerkers en daarnaast het gezicht en aanspreekpunt zal zijn van het Training Center.

Taken en verantwoordelijkheden
Jij het 'nieuwe' gezicht van ons Training Center.
Jij verzorgd niet alleen zelf trainingen, maar geeft ook leiding aan het team van freelance trainers en trainingsacteurs, voert commerciele acties uit, onderhoud en legt contact met (nieuwe) opdrachtgevers en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening.
Vanuit je functie kom je met verschillende opdrachtgevers in contact.
Vanuit jou ervaring met criminaliteitspreventie wordt jij ingezet bij onze opdrachtgevers. Je bent in staat om in te spelen op de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers en ontwikkeld en verzorgd maatwerktrainingen. De nadruk in de training wordt gelegd op samenwerking en de-escalerend werken, maar het aanleren van technieken in agressiehantering kan ook aan bod komen. Een belangrijk onderdeel van de training is het ervaringsleren met behulp van een ervaren trainingsacteur.

Wie ben jij?
Je hebt kennis van de retailbranche en ervaring in het trainen van medewerkers op het gebied van criminaliteitspreventie. Als eindverantwoordelijke van het Training Center onderhoud je nauwe contacten met (nieuwe) opdrachtgevers, zet je commerciele acties uit en is het jouw taak om het Training Center verder uit te bouwen. Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen als trainer en staat te trappelen om je talenten in te zetten. Je bent klantgericht, flexibel inzetbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt er dan ook geen moeite mee dat veel van de trainingen in de avonduren wordt gegeven op locaties in heel Nederland. Het is daarnaast ook van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs.

Ons aanbod
Risc & Fraud Training Center biedt je een dynamische baan in een ambitieuze onderneming met een uitstekend salaris en een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving en werkt vanuit ons kantoor te Nieuw-Vennep. Gezien het ambulante karakter van de functie zul je echter ook veel buiten de deur zijn. Het is een baan met onregelmatige werktijden, je moet bereid zijn om ook ’s avonds te werken.

Interesse?
Heb je nog vragen of wil je graag in aanmerking komen voor een gesprek mail dan je CV naar
info@rf-i.nl. Of solliciteer via de Nationale VacaturebankLeden met een Premium Account ontvangen automatisch een email wanneer een nieuwe opdracht op de Marktplaats geplaatst wordt.

Reageer op dit bericht

Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren op dit bericht. Log in

Heb je geen account?
Meld je dan nu aan!